Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині поліція припинила діяльність двох казино

З ігрових залів поліція вилучила 21 одиницю грального обладнання. Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку, серед відвідувачів одного з закладів поліцейські виявили розшукуваного за скоєння ряду розбійних нападів у Львові, повідомили в Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області ДЗЕ Нацполіції та слідчі ГУНП у Львівській області викрили два підпільних інтерактивних клуби.

Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили 21 персональний комп’ютер з інстальованим програмним забезпечення для гри на гроші та більше 10 тисяч гривень. Крім того, вилучено «чорнову» бухгалтерію, столи та сервери із накопиченою на них відеоінформацією щодо функціонування гральних закладів, а також мобільні телефони.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться експертизи вилученого грального обладнання та здійснюються подальші оперативно-слідчі заходи по встановленню організаторів цього незаконного бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ