Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині понад 300 населених пунктів без світла

Внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, мокрий сніг та ожеледь), які спричинили сильне обледеніння дротів та спрацювання автоматичних систем захисту ліній електропередач 22 січня станом на 12.00 год. у Львівській області 336 населених пунктів знеструмлені повністю та 14 частково. З них найбільше у Жовківському районі – 90 повністю та 5 частково, Радехівському районі – 39 повністю, Сокальському районі – 96 повністю, Яворівському районі – 40 повністю знеструмлені, повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Як повідомив директор Департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олексій Титаренко, станом на 14.00 вже відновлено електропостачання 21 населеного пункту області.

Для робіт з відновлення електропостачання залучено 116 бригад та оперативних груп ПАТ «Львівобленерго», а це 498 осіб та 162 одиниці техніки. Також для надання допомоги аварійно-відновлювальним бригадам задіяно оперативно-рятувальні підрозділи Головного територіального управління МНС України, Львівського комунального підприємства «Львівсвітло», комунальних служб та підприємств лісового господарства Державного лісогосподарського об’єднання «Львівліс» та Львівського обласного комунального підприємства «Галсільліс».

Особливу увагу зараз приділяють забезпеченню електропостачанням медичних та навчальних закладів, а також інших об’єктів соціальної сфери.

Додамо, координацію роботи щодо відновлення енергопостачання здійснюють обласний та районні штаби керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2012/13 років.

Як зазначають у Департаменті з питань цивільного захисту, ситуація перебуває під контролем Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ