Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині порушили справу проти міліціонера, що побив затриманого

Прокуратура Львівщини 28 березня порушила кримінальну справу стосовно оперуповноваженого сектору карного розшуку одного з районних відділів ГУ МВС України у Львівській області, за ч.2 ст.365 КК України (перевищення службових повноважень, що супроводжувалось насильством), повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

З'ясовано, що міліціонер 18 березня безпричинно затримавши громадянина, доставив його в приміщення райвідділу та явно виходячи за межі наданих прав та службових повноважень, незаконно утримуючи останнього, застосував до нього фізичне насильство чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження.

В подальшому, з метою приховання вчиненого злочину, правоохоронець склав рапорт про нібито вчинення затриманим громадянином опору працівникам міліції, на підставі якого в подальшому складено протокол про адміністративне правопорушення.

Розслідування справи здійснює слідчий відділ прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що протягом 3 місяців 2012 року органами прокуратури Львівської області уже порушено 3 кримінальних справи за обвинуваченням працівників правоохоронних органів у перевищенні службових повноважень, що супроводжувалось насильством.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ