Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині посадовцю філії банку за незаконне заволодіння кредитними коштами дали 5,5 років в’язниці

Апеляційний суд Львівської області виніс вирок членам злочинної групи, які у період з лютого 2006 по серпень 2007 року незаконно заволоділи кредитними коштами банку на суму понад 90 тис. грн. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області.

У жовтні 2007 року слідче управління ГУМВС України у Львівській області за матеріалами УБОЗ порушило кримінальну справу стосовно учасників злочинної групи у складі 3 посадових осіб одного з відділень філії комерційного банку. Посадовці банку, зловживаючи службовим становищем, шляхом підробки документів у період з лютого 2006 по серпень 2007 року незаконно заволоділи кредитними коштами банку на суму понад 90 тис. грн.

Всього зловмисникам пред’явили обвинувачення у скоєнні 16 злочинів за фактами службового підроблення, розкрадання та привласнення банківських коштів.

14 листопада 2013 року Апеляційний суд Львівської області засудив організатора групи до 5,5 років реального ув’язнення, інших двох членів групи – до 2 та 3 років позбавлення волі з конфіскацією майна  з відтермінуванням виконання вироку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ