Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині працівник автомийки потрапив у аварію на авто клієнтки

До Самбірського міського відділу міліції звернулася місцева мешканка, котра повідомила, що їй відмовляються повернути автомобіль, який вона залишила на авто мийці, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що потерпіла не встигла забрати свій автомобіль до завершення роботи автомийки, а працівник, якому вона його залишила, відмовився повернути автівку потерпілій і всіляко уникає зустрічей з нею.

Через деяких час працівники міліції встановили місце знаходження зловмисника. Ним виявився 19-річний місцевий мешканець. Молодик після закриття сервісу поїхав на автомобілі заявниці до дому, але не впорався з керуванням та скоїв ДТП.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ