Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині працівники Державтоінспекції розшукали 17-річного водія-втікача

На Львівщині працівники ДАІ розшукали водія, який збив жінку-пішохода та втік. Порушнику лише 17 років. Того дня він сів за кермо батькового «буса» та скоїв ДТП. Прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Автопригода трапилась близько 10-ї години ранку на вулиці Бандери у місті Червонограді. Хлопчина здавав заднім ходом та не помітив жінку, що переходила дорогу. Коли ж зрозумів, що накоїв лиха, хутко втік із місця пригоди.

Постраждала – 55-річна місцева мешканка. Після ДТП жінка звернулась за допомогою до медиків. Ті діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму та забій хребта. Тож якийсь час жінці доведеться побути під наглядом лікарів.

А от юному порушнику втекти від відповідальності таки не вдалося. Щойно постраждала повідомила про автопригоду до міліції, правоохоронці розпочали пошуки водія. Працівники Державтоінспекції досить швидко встановили, що цю ДТП скоїв 17-річний хлопець, студент місцевого колежу, який був за кермом мікроавтобуса «PeugeotExpert».

Тепер юнак виправдовується. Мовляв, утік, бо дуже злякався. Втім, додає, - неймовірно жалкує, що залишив місце події та не допоміг постраждалій.

Тепер працівники міліції встановлюють усі обставини цієї автопригоди.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ