Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині правоохоронці отримали 9 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства

Станом на 12.00 на Львівщині правоохоронці отримали дев’ять повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства, - інформують у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В одному з повідомлень йшлось про те, що на одній з виборчих дільниць, розташованих у Франківському районі Львова, у мешканки нібито виник конфлікт з членами виборчої комісії.

У Шевченківському районі один з мешканців нібито намагався проголосувати, не маючи з собою паспорта громадянина України та вчинив сварку з членами виборчої комісії.

Інші повідомлення стосувались  незаконної, на думку заявників, агітації "за" чи "проти" одного з кандидатів на посаду Президента України, у Шевченківському, Личаківському та Галицькому районах Львова, а також у Жовківському районі Львівської області.

Інформація про усі повідомлення внесена у Журнал єдиного обліку, за всіма цими повідомленнями поліцейські проводять перевірки.

Окрім того, в одному з повідомлень йшлось про те, що у Пустомитівському районі на одній з виборчих дільниць у заявника було викрадено гаманець з грошима та документами. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ