Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині правоохоронці затримали злодіїв-гастролерів

Як повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, сьогодні на Львівщині правоохоронці затримали ще одну групу злодіїв-гастролерів - зловмисники викрали 9500 євро та 15000 гривень.

"Сьогодні, 27 липня, близько 02.30 в Пустомитівське відділення поліції надійшла інформація про скоєння крадіжки з вантажного автомобіля.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій транспортного засобу, 39-річний мешканець Пустомитівського району, зайшов у магазин в одному із населених пунктів. Скориставшись його відсутністю, зловмисники розбили вікно у дверцятах, проникли в салон кабіни тягача та викрали 15 000 гривень і 9500 євро, які потерпілий кількома годинами раніше отримав за доставку товарів. Після цього невідомі особи сіли в легковий автомобіль «Опель Астра» з іноземною реєстрацією і втекли.

Правоохоронці затримали зловмисників на території Золочівського району у селі Ясенівці коли автомобіль зупинився перед залізничним переїздом . Ними виявилися троє громадян однієї із пострадянських країн віком від 29 до 40 років, які тимчасово проживають у Запорізькій області. 
Речові докази у зловмисників вилучені. Вони затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ