Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Львівщині презентують виставку "Великоднє диво"

25 квітня у Музеї етнографії та художнього промислу ІН НАНУ відбудеться відкриття виставки творчих робіт учнів Львівського художнього ліцею при ЛНАМ "Великоднє диво", - повідомляє прес-служба ЛОДА.

Львівський художній ліцей при Львівській національній академії мистецтв представляє чергову виставку творчих робіт своїх вихованців.

На виставці представлені понад 70 художніх робіт на Великодню тематику учнів 8-11 класів. 

Ліцеїсти втілили у своїх роботах загадкові образи весняного відродження і краси, поєднані з орнаментальними писанковими мотивами.

Юні художники відтворили в роботах єднання природи і людини. Гармонія, динаміка ліній, барвистість кольорів – композиційно поєднані в графіці, живописі та роботах в техніці холодного батику

Початок о 14:00 год.

Довідка: 

Художній ліцей при Львівській національній академії мистецтв розпочав роботу з 1 вересня 2010 року. Це загальноосвітній навчальний заклад з профільною спрямованістю освіти та наданням практичних навичок учням середнього та старшого шкільного віку (8 – 11 класи) у галузі образотворчого мистецтва.  Окрім загальноосвітніх дисциплін ліцеїсти вивчають композицію, рисунок, живопис, кольорознавство, текстиль, народні промисли тощо.

Основною метою ліцею є виявлення обдарованих дітей середнього та старшого шкільного віку (8 – 11 класи) в галузі образотворчого мистецтва, а також сприяння реалізації творчих здібностей талановитої молоді , яка зможе продовжувати навчання у Львівській національній академії мистецтв, а також в інших профільних навчальних закладах України. 

За роки навчання ліцеїсти ставали неодноразовими переможцями різноманітних художніх конкурсів міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, а також переможцями ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ