Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На Львівщині проходитиме жеребкування для одержання інсулінових помп дітьми, хворими на цукровий діабет

Всеукраїнський Благодійний Фонд «Серце до серця» спільно з Міністерством охорони здоров’я України запрошує на жеребкування для одержання інсулінових помп для дітей Львівської області. Усі батьки, хто має бажання, щоб їх дитина отримала інсулінову помпу світового виробника американської торгової марки «Medtronic 715», запрошуються разом з дитиною для участі у жеребкуванні, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Жеребкування буде проводитись 25 жовтня 2012 р. о 10:00 в Центрі культури та дозвілля Державного Університету ім. І. Франка (адреса: Львів, вул. Університетська, 1).

Для участі у жеребкуванні, батькам потрібно обов’язково підписати декларацію про те, що помпа буде використовуватись за призначенням у мінімальний термін, який складає 5 років. Крім того, користування помпою вимагає щомісячно купівлі батьками витратних матеріалів на суму близько 1150 грн.


Контактні телефони для отримання додаткової інформації:  096-6541638 (Інна) або 063-0462381 (Ірина).


Нагадаємо, з  16 квітня до 6 травня 2012 року Всеукраїнський благодійний фонд „Серце до серця” проводив акцію з метою допомоги дітям, хворим на цукровий діабет І типу (інсулінозалежний).

За результатами акції фондом зібрано 3960302,42 гривень та закуплено 207 помп для автоматичного введення інсуліну хворим дітям (MEDTRONIC 715) та 3 Експрес-аналізатори глікірованого гемоглобіну і глюкози (Clovez 1с). Обладнання буде передано у всі регіони України для дітей з важким перебігом хвороби.

У Львівській області за період акції було зібрано понад 200 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ