Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині проведуть весняну толоку

Перша весняна толока відбудеться з вівторка, 11 березня, до четверга, 13 березня. Про це сьогодні, 6 березня, „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської міської ради. „Ми просимо львів’ян масштабно долучитись до цієї толоки і прибрати територію біля своїх будинків, найближчих скверів, парків”, ­– каже начальник управління інженерного господарства ЛМР Тетяна Семенюк.
Щомісячно, першого та третього понеділка, вівторка та середи працівники ЛКП проводять толоку на своїх територіях відповідно до розпорядження міського голови №407 від 4.09.2007 р. „Про затвердження толоки для покращення благоустрою та санітарного стану міста”.
Районні адміністрації організують роботу відділів комунальних господарств, підпорядкованих підприємств, служб з приведення до належного санітарного стану та благоустрою закріплених за ними територій. Особлива увага звернена на території біля основних магістралей і вулиць, санітарний стан проспектів, прибудинкових територій, площ, скверів, парків, кладовищ, а також місця загального користування житлових будинків: горища, підвали, сходові клітки тощо. Метою такого нововведення є покращення благоустрою та санітарного стану Львова.
«До толок ми залучаємо 50% працівників ЛКП, це також і представники інженерно-технічного корпусу, військовослужбовців, школи, запрошуємо і мешканців, але вони поки що не виявлять активності”, – зазначив голова Франківської районної адміністрації Ігор Базарник.
Департамент житлового господарства та інфраструктури, голови районних адміністрацій щомісячно, після проведення толоки, проводять перевірку санітарного стану міста, здійснюючи об’їзд відповідних територій районів Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ