Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщині пройде низка заходів з відзначення Дня Соборності України

З нагоди відзначення у 2011 році Дня Соборності України та 92-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки у Львівській області пройде низка урочистостей. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької 21 січня о 17:00 пройде урочиста академія. 22 січня відбудеться покладання квітів: до пам'ятника М. Грушевському (10:00), Меморіалу воїнам Української Галицької Армії та до могили Президента Національної Ради ЗУНР Є. Петрушевича на Личаківському кладовищі (10:30), до Меморіалу Українським Січовим Стрільцям на Яновському кладовищі (11:00).

Урочистості також відбудуться у районних центрах та містах обласного значення. У музеях та бібліотеках Львівщини протягом січня-лютого працюватимуть тематичні експозиції, проходитимуть науково-практичні конференції, круглі столи. Тематичні заходи відбуватимуться у загальноосвітніх, вищих закладах.

Участь у заходах візьмуть голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, голова ЛОР Олег Панкевич, мер Львова Андрій Садовий, представники громадськості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ