Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині пройде шкільна олімпіада «Перспективи розвитку туризму та курортної сфери в Карпатському регіоні»

В суботу, 2 лютого, відбудеться XII Обласна шкільна олімпіада «Перспективи розвитку туризму та курортної сфери в Карпатському регіоні» для учнів 8-9 класів середніх шкіл Львівщини, – повідомив директор Департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Сергій Кисельов, повідомила прес-служба ЛОДА.

За його словами, олімпіада проводитиметься у формі тестів та написання самостійної роботи-твору за вільним вибором учасника з питань туризму, історії села (міста, краю та ін.), а переможці будуть нагородженні почесними грамотами та подарунками. Окрім того, переможці та учасники олімпіади отримають суттєві пільги на навчання на підготовчому відділенні Коледжу при ПІ МАУП (25-100%) та Коледжі ПІ МАУП (10-50 %)

Організаторами олімпіади виступають Прикарпатський інститут ім. М. Грушевського Міжрегіональної Академії управління персоналом, Департамент міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації та Департамент з питань освіти, науки, сім’ї та молоді облдержадміністрації.

ХІІ Обласна олімпіада відбудеться у м.Львові та в м. Трускавці на базі Коледжу при Прикарпатському інституті ім. М. Грушевського Міжрегіональної Академії управління персоналом о 10:00 год за адресами: м. Львів, вул. Винниченка, 30;  м. Трускавець, вул. Івасюка, 21.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ