Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

На Львівщині пройшли навчання для військових комісарів

У Збройних силах України проводяться планові заходи щодо ротації військовослужбовців – учасників АТО з військовими комісарами районних військових комісаріатів, повідомили у Львівському обласному військкоматі.

З метою недопущення можливого зниження готовності військових комісаріатів до виконання завдань за призначенням, Генеральним штабом Збройних Сил України передбачено проведення комплексних заходів. Першим етапом  став мобілізаційний збір офіцерів, які плануються до призначення на посади військових комісарів та офіцерів, на яких тимчасово покладені обов'язки цих посад.

З офіцерами вивчали питання оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів до військових частин з урахуванням особливостей цих заходів під час проведення часткової мобілізації.

На заняттях офіцери, в основному, набували практичних навичок. До навчань були задіяні структурні підрозділи та приміщення районних військових комісаріатів, комунальних та начальних закладів. Також вивчалися питання оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів на базі пункту збору однієї з сільських рад області. Усі заходи проводилися в рамках тренувань, а ролі військовозобов'язаних виконували працівники військкоматів. Такі заняття позитивно впливають на рівень професійної підготовки військовослужбовців.  Тому керівництво Львівського обласного військового комісаріату висловлює вдячність керівникам місцевих органів влади, комунальних підприємств та навчальних закладів за сприяння у проведенні навчань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ