Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині пройшли збори випускників вищих військових навчальних закладів

Жовтень в Повітряному командуванні "Захід" розпочався зборами з офіцерами - цьогорічними випускниками вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Повітряне командування "Захід".

На базі першої радіотехнічної бригади, що на Львівщині, два тижні поспіль триватимуть навчальні збори з молодшими офіцерами Повітряних Сил Західного регіону. В програму занять входять зокрема і практичні заходи.

Так, на загальновійськовому полігоні Львівщини з новачками проведені заняття з тактичної медицини, мінної безпеки, тактичної підготовки, під час якої особовий склад також відпрацював дії під артобстрілами.

В перший день перебування на полігоні молодь буквально вклали у багнюку обличчями. По іншому не можна було ніяк, бо над самісінькими головами, ледь не зачіпаючи шоломи, з гуркотінням проїжджали справжні танки. Саме так перевіряли себе на міцність протягом заняття з психологічної стійкості майбутні фахівці авіації, зенітних ракетних та радіотехнічних військ.

На завершення практичної складової всі офіцери мали змогу вдосконалити навички з бойової стрільби з пістолетів, автоматів та гранатометів, а також продемонстрували особисті результати в киданні гранат.

Слід зазначити, що заняття з молодими офіцерами на полігоні Міжнародного центру миротворчості і безпеки проводили виключно інструктори, що мають за плечима бойовий досвід. Старші наставники залюбки ділилися навичками, що були набуті під час антитерористичної операції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ