Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині припинено спробу викрадення автомобіля, оснащеного системою супутникового захисту

Близько другої години ночі 4 червня у Львові на вулиці Старознесенській зловмисники вистежили автомобіль „Тойота - Ленд Крузер”, викинули з джипа власника і його дружину та зникли на викраденому авто. Та автомобіль був оснащений системою супутникового захисту, тож потерпілий відразу повідомив про угон на диспетчерський центр систем супутникової охорони, звідки сигнал тривоги отримала чергова частина Відділу Державтоінспекції Управління МВС України у Львівській області. За допомогою супутникової системи працівники ДАІ мали змогу відстежувати пересування викраденого автомобіля. А потім у зручному з погляду безпеки місці диспетчер заблокував двигун, а за вказаною адресою виїхав патруль Державтоінспекції, ще один наряд ДАІ вирушив до помешкання власника викраденого автомобіля.
На жаль, зловмисників затримати не вдалося. Зрозумівши, що розблокувати двигун неможливо, вони залишили ключі від автомобіля та зникли. Розшук зловмисників триває за спеціальним оперативним планом. А неушкоджений автомобіль повернуто власникові. На затримання, повернення викраденого джипа та документування обставин надзвичайної події працівникам ДАІ знадобилася година. Повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.
Усього на Львівщині є близько трьох десятків автомобілів, обладнаних системою супутникового захисту. Коштує така система 580 доларів США плюс 120 грн щомісячно.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ