Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині реалізовуватиметься низка соціальних програм

Депутати Львівської обласної ради підтримали низку соціальних програм, які реалізовуватимуться на території області. Про це йшлося під час сесії обласної ради, які відбулася у вівторок, 3 листопада. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Зокрема,  депутати затвердили програму соціального захисту сімей загиблих під час Революції Гідності в частині відшкодування виплат на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ, послуги зв'язку у Львівській області на 2015 рік. За це проголосувало 84 депутати. Метою даної програми є соціальний захист сімей Героїв України, які загинули під час Революції Гідності. На програму з обласного бюджету виділено 112,4 тис. грн.

Окрім цього, депутати проголосували за соціальні виплати у Львівській області на 2015-2019 роки дітям військовослужбовців, які загинули в АТО або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО. 

Також обранці підтримали внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області та внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Львівської області на 2015 рік.

За словами Олега Демківа, кошти від перевиконання бюджету планується спрямувати на ремонт доріг, забезпечення хворих на цукровий та нецукровий діабет медичними препаратами, впровадження системи електронного документообігу та низку заходів у галузі культури, освіти  та соціального захисту населення.

Окрім цього, обранці  проголосували за внесення змін  до програми протидії теророзму.

Також під час сесії схвалено зміни до проекту Перспективного плану спроможних  територіальних громад Львівщини та заслухано інформацію щодо вжиття заходів  для забезпечення  права безплатного проїзду учасників АТО усіма видами пасажирського транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ