Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: На Львівщині розпочались заходи до Дня захисника України та 78-ї річниці створення УПА
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

На Львівщині розпочались заходи до Дня захисника України та 78-ї річниці створення УПА

Сьогодні, 14 жовтня, Львівщина відзначає День захисника України та 78-му річницю створення Української повстанської армії. З цієї нагоди, в області відбувається низка заходів.

Вже традиційно заходи розпочалися біля Меморіалу невідомому вояку УПА. Саме тут представники влади, громадськість, військові поклали квіти до місця спочинку воїнів Української повстанської армії. Участь у заходах бере голови Львівської ОДА Максим Козицький.

Присутні виконали Державний Гімн України та помолились за спочилих вояків.

Вшанують і борців за незалежність України, котрі спочивають на полі почесних поховань № 67 та загиблих під час проведення ООС на сході України на полі почесних поховань № 76.

В межах заходів відбудеться молитва за Україну та її захисників у Гарнізонному храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла УГКЦ, а також мистецький перформанс «Знаймо наших Героїв!» під стінами Львівської ОДА на вул. В.Винниченка, 18.

Також сьогодні у селі Нагуєвичі відкриють перший пам’ятник Петрові Франку – наймолодшому сину Івана Франка. Захід приурочений до Дня захисника України та 130-річчя з дня народження Петра Франка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ