Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочалися масштабні тактико-спеціальні навчання

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
На Львівщині розпочалися масштабні тактико-спеціальні навчання бійців. Про це повідомили 6 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Навчання проводяться з ініціативи Національної поліції України на полігоні Навчального центру імені Василя Вишиваного Національної гвардії України у Золочеві.

Тактико-спеціальні навчання, участь в яких беруть бійці підрозділів поліції особливого призначення та підрозділів патрульної поліції особливого призначення з різних областей України, а також військовослужбовці Національної гвардії України, триватимуть до 23 липня і проводяться з метою вдосконалення теоретичних та практичних знань і навичок поліцейських у керуванні, обслуговуванні та використанні бойових машин типу БТР та БРДМ, а також налагодження взаємодії між екіпажами та підрозділами під час виконання завдань.

"Для поліцейських-спецпризначенців дуже важливо володіти бойовою технікою, зокрема БТР та БРДМ, які є на озброєнні у деяких підрозділах поліції. Бійці повинні досконало знати матеріально-технічну частину, вміти керувати машинами, обслуговувати їх, використовувати озброєння та спеціальні можливості техніки. Окрема тема – взаємодія між екіпажами та підрозділами під час виконання завдань. Цього всього вони будуть навчатись – спочатку в теорії, а потім – практичні заняття", - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області капітан поліції Дмитро Міхалець.

"Матеріально-технічна база Навчального центру Національної гвардії України дозволяє якісно відпрацювати усі завдання, які стоять перед бійцями – ми маємо усю необхідну бойову техніку – БТР 60, 70, 80, новітні БТР «Варта», БТР 3,4, БРДМ, а також тренажери. Але найголовніше – ми маємо інструкторів, які мають величезний досвід, зокрема здобутий під час бойових дій у зоні АТО/ООС. Багатьох з них було нагороджено за сміливість та рішучість в бою", - повідомив начальник Навчального центру імені Василя Вишиваного Національної гвардії України полковник Михайло Кулик.

"Я хочу подякувати керівництву Національної поліції України, а також Національної гвардії України, зокрема командиру військової частини, на базі якої проводяться навчання, за можливість провести навчання та якісну організацію процесу на всіх етапах", - зазначив Дмитро Міхалець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ