Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

На Львівщині розпочинаються два великі фестивалі

У Львівській області з 31 липня по 2 серпня одночасно відбудуться два великих фестивалі – Фестиваль культур народів світу в селі Свірж та Міжнародний рок-фестиваль "Славське рок-фест" у селищі Славсько. Повідомила ЛігаБізнесІнформ.

На найбільшому фестивалі України у форматі World Music у Свіржі виступатимуть Сезар Евора (Капе Верде), Ніно Катамадзе & "Insight" (Грузія), "Здоб ші Здуб" (Молдова), "Воплі Відоплясова", "Esthetic Education", Пелагея (Росія), "The Klezmatics" (США), "Cankisou" (Чехія), "Пікардійська Терція", Енвер Ізмайлов та багато інших груп та виконавців.

Крім більше ніж 60 концертів на трьох сценах, відвідувачів тут чекають літературні, танцювальні та ігрові майданчики, десятки майстер-класів і сотні метрів виставкових площ, кухні та театральне мистецтво народів багатьох країн світу.

У межах "Славське рок-фест" заплановано виступи українських та іноземних груп, демонстрація кінофільмів, майстер-класи з гончарства, розпису, виготовлення сувенірів, а також вело прогулянки та квести. У ці ж дні майстра глини зберуться на Міжнародний керамічний симпозіум.

Музичну програму сформують виступи гуртів з усіх регіонів України, з Латвії, Білорусі, Туреччини, Німеччини та Польщі.

1 серпня на вечірній сцені дасть концерт гурт "Плач Єремії".

Шанувальникам кіно під відкритим небом будуть продемонстровані найкращі фільми Всеукраїнського кінофестивалю "Відкрита Ніч" цього року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ