Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розшукали водія-втікача

На Львівщині працівники Державтоінспекції розшукали водія, який скоїв ДТП та втік із місця події. Ця автопригода трапилась у Самборі на вулиці Чорновола, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Близько 11.45 до правоохоронців надійшло повідомлення із районної лікарні – щойно каретою «швидкої» до них було доставлено чоловіка, який потрапив під колеса автомобіля. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження – струс головного мозку, перелом ноги та забій.

Водій-порушник залишив місце автопригоди, проте працівники ДАІ вже встановили: цю ДТП скоїв 29-річний мешканець Старосамбірського району, який був за кермом автомобіля «SkodaOctavia».

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини аварії.

Загалом, з початку року на Львівщині водії-втікачі скоїли 8 дорожньо-транспортних пригод. У результаті цих ДТП 2 людини загинули, ще 6 – отримали травми. Тож, нагадуємо всім автолюбителям, що, відповідно до Правил дорожнього руху, у випадку причетності до аварії водій повинен обов’язково залишатися на місці події, вжити всіх можливих заходів для надання першої медичної допомоги постраждалим, викликати карету швидкої, повідомити про ДТП до міліції та чекати прибуття правоохоронців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ