Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині розшукали жінку, яка пішла до лісу збирати ягоди і зламала ногу

Оперативники сектору кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 знайшли мешканку мікрорайону Рясне, яка пішла до лісу збирати ягоди і зникнула.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

8 вересня приблизно о 22.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця львівського мікрорайону Рясне про те, що його 61-річна матір опівдні пішла у ліс по ягоди, заблукала, впала у яр та, ймовірно, зламала ногу. Про це жінка розповіла сину телефоном, проте, вказати свого місця знаходження вона не могла, а також повідомила, що самостійно пересуватись не може та просила про допомогу.

До пошуків пенсіонерки залучили співробітників відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1. Правоохоронці розбили район на квадрати та стали методично «прочісувати» місцевість. 

Нічні пошуки у лісі зайняли орієнтовно три години. Коли оперативники сектору кримінальної поліції виявили жінку, з’ясувалось, що вона не може самостійно пересуватись. 

Оскільки під’їхати до розшуканої було неможливо через складний рельєф місцевості, правоохоронці взяли її на руки та несли понад кілометр до автомобіля і передали медикам, які діагностували у пенсіонерки перелом ноги. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ