Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині садитимуть „Медіаліс”

7 березня перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак взяв участь у селекторній нараді, присвяченій виконанню Указу Президента України від 3 березня 2008 року «Про проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою», яку провів заступник Глави Секретаріату Президента України Роман Безсмертний. У нараді також взяли участь представники Міністерства регіонального розвитку і будівництва, Міністерства охорони навколишнього природного середовища, Держкомлісгоспу, «Укравтодору».
Як повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської ОДА, Валерій П’ятак доповів Роману Безсмертному, що на виконання Указу Президента України „Про проведення Весняної толоки з озеленення та благоустрою” цього року на Львівщині заплановано провести ряд заходів з озеленення населених пунктів, створення зелених зон, парків, скверів тощо.
Зокрема, перший заступник голови ЛОДА розповів, що  в рамках  весняної толоки  з озеленення та Всеукраїнської акції „Майбутнє лісу у твоїх руках” на Львівщині  відбудеться посадка дерев, учасниками якої буде учнівська молодь, керівництво районних рад, адміністрацій, представники громадськості. Загалом, за його словами,  заплановано посадити в області приблизно 5 мільйонів саджанців. Окрім цього, відбудеться розвішування шпаківень, зокрема планується розвісити близько 500 шпаківень.
За словами Валерія П’ятака, у школах Львівщини  пройдуть виховні години для учнів молодших класів на тему „Людина та ліс”, а учням старших класів прочитають лекції на природоохоронну тематику.
Окрім цього, заплановані екскурсії по екологічно пізнавальних стежках, проведення майстер-класів з садіння лісу, живцювання, щеплення деревних порід, посіву лісового насіння.
Перший заступник голови ЛОДА наголосив, що  у Львівській області відбудеться  садіння „Медіалісу” у „Рава-Руському ЛГ”.  Дана акція пройде за участю керівництва облдержадміністрації, обласної ради, українських та польських журналістів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ