Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщині сформують свою народну самооборону: ділитиметься на сотні та десятки

У селах та містах Львівщині формуватимуть загони народної самооборони, що ділитимуться на сотні (в містах) та десятки (в селах та селищах). Про це сьогодні, 20 січня, під час прес-конференції повідомив депутат Львівської міської ради, член робочої групи ВО «Майдан» Валерій Веремчук.

«Бачимо, що робиться в Києві, що нині є потреба в нашій самоорганізації на місцях – чи то у Львові, чи то у Золочеві, де є також військова частина Внутрішніх військ, чи то в інших населених пунктах області та України, звідки намагаються стягнути військовиків до Києва…», – зазначив він.

«Для цього оргкомітет прийняв рішення про створення народної самооборони на зразок тієї, що діє на Майдані, – зауважив Валерій Веремчук.

Отож, як наголосив член робочої групи ВО «Майдан», буде запропонований спільний механізм створення таких відділів самооборони для кожного населеного пункту Львівщини, зокрема, Львова.

«Будемо сподіватися, що така форма самоорганізації дасть можливість добитися кінцевої мети, захистити наші права, наше бачення ситуації в країні, реалізувати позитивні напрацювання щодо змін: щоби ми змінили не просто людей при владі, а систему, яка дасть можливість кожній людині почувати себе гідно в своїй державі…», – зазначив Валерій Веремчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ