Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині шахраї видурювали у людей гроші, представляючись працівниками «Львівгазу»

Відділом економічної безпеки ВАТ «Львівгаз» було зафіксовані факти неправочинного зняття невідомими особами показників лічильників газу у населення та оплати заборгованості за місцем проживання - повідомляє прес-служба ВАТ „Львівгаз”.
Особи, серед яких було дві жінки, пересуваються на двох легкових автомобілях, марки та номерні знаки авто не встановлені, та пред’являють посвідчення працівників ВАТ «Львівгаз» невідповідного зразка (відсутня фотографія), не мають касового апарату. Правопорушення виявлені у селах Конопниця і Суховоля Пустомитівського району та Повітно Городоцького району.
Як повідомляє ВАТ «Львівгаз», працівники ВАТ «Львівгаз» не мають права отримувати гроші за спожитий абонентом природний газ на руки, оплата повинна здійснюватися лише через касу. Допускати працівників ВАТ «Львівгаз» до свого помешкання для обслуговування газового обладнання та здійснення контролю оплати за використаний природній газ лише за наявності посвідчення відповідного зразка. А саме документ повинен містити таку інформацію: прізвище, ім’я по батькові працівника, посаду, фотокартку та печатку ВАТ «Львівгаз» з лицьової та зворотної сторони.
У разі виявлення фактів неправомірного вимагання коштів за використаний природний газ ВАТ «Львівгаз» просять негайно звертатися до них у правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ