Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині ще п’ять ВНЗ не оприлюднили списку вступних іспитів

У Львівській області на проходження зовнішнього незалежного оцінювання зареєструвалося 16 тисяч 373 абітурієнтів. Про це в коментарі «Гал-info» повідомила директор регіонального центру зовнішнього оцінювання Лариса Середяк.
За її словами, на Львівщині процес підготовки до зовнішнього оцінювання порівняно із іншими областями проходить інтенсивніше.
«На Львівщині станом на 20 січня уже зареєструвалося 16 тисяч 373 охочих пройти зовнішнє незалежне оцінювання, коли на Волинській області – 6 800 і на Рівненщині – 6 600. Незважаючи на те, що оприлюднити списки вступних іспитів навчальні заклади мали до 20 січня, ще п’ять львівських вищих навчальних закладів не подали своїх списків: Фінансова академія, Інститут фізкультури, Академія мистецтв, Музична академія та Інститут менеджменту. Вони, переважно, це аргументують тим, що вирішують питання із проведенням творчих конкурсів. Загалом, на Львівщині позитивна реакція щодо проведення зовнішнього оцінювання. Ректори самі відгукуються на пропозиції, зокрема Католицький університет, університет ім. І. Франка, Інститут банківської справи та деякі інші самі пропонували надати свої приміщення як пункти для тестування», – говорить Лариса Середяк.
Нагадаємо, що 16 січня на нараді у Львівському Національному університеті ім.. І. Франка директор Українського центру якості освіти Ігор Лікарчук наголосив керівникам ВНЗ, що перелік вступних іспитів має бути опублікований до 20 січня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ