Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині спіймали вбивцю власної матері: він жорстоко побив її і задушив

У селищі Краківець Яворівського району місцевий мешканець під час конфлікту з матір'ю жорстоко побив її, а потім задушив.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

9 жовтня у поліцію надійшло повідомлення про те, що, виявлене одному з будинків у селищі Краківець Яворівського району виявили тіло 61-річної власниці без ознак життя.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції. На тілі загиблої поліцейські виявили численні сліди побоїв. Як згодом встановили медики, причиною смерті жінки стала механічна асфіксія, тобто жінку задушили.

Поліцейські з'ясували, що до скоєння злочину причетний 38-річний син загиблої. 7 жовтня ввечері під час конфлікту він жорстоко побив свою матір та задушив її.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ