Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині створять Клуб мерів

При Львівському регіональному відділенні Асоціації міст України планують створити Клубу мерів. Про це сьогодні, 29 листопада, повідомив виконавчий директор Львівського РВ АМУ Василь Абаімов.

За його словами, Клуб має стати певний майданчиком для обміну досвідом між міськими головами. Щоб колишні та теперішні голови мали можливість комунікувати між собою, ділитися досвідом.

Уже 2 грудня у Києві відбудеться конференція Асоціації міст України, куди від кожного регіонального відділення поїдуть по 5 делегатів. «Там ми будемо ініціювати ідею створення Клубу мерів та розробку положення його діяльності. Це буде структура з дорадчим голосом», – зазначив Василь Абаімов.

Клуб мерів на Львівщині буде збиратися мінімуму раз на півроку. «Очікуємо, що перше виїзне засідання у рамках Львівського регіонального відділення пройде уже на початку грудня. Попередньо місце проведення запланували у Славську. Тут також планують узгодити і прийняття положення про правила діяльності Клубу мерів», – розповів перший заступник голови Львівського РВ АМУ Віталій Загайний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ