Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На Львівщині створили резерв ресурсів на 1,5 млн грн

На виконання заходів Програми створення Львівського регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів на 2011 – 2013 роки з обласного бюджету протягом трьох років профінансовано 1 млн 625 тис. грн, фактично використано 1 млн 502 тис. грн, повідомила прес-служба ЛОР.

Про це повідомив директор Департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації Олексій Титаренко на спільному засіданні постійних комісій Львівської обласної ради – з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності і з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради, на якому заслухали звіти про виконання обласних цільових програм.

Коштом Програми було закуплено 32 комплекти засобів зв’язку, три снігоходи, понад 20 тисяч літрів автомобільного бензину, близько 30 тисяч літрів дизельного пального, 5 603 листи хвильового шиферу, 900 кв. м віконного скла, 150 кв. м руберойду, 10 кубометрів пиломатеріалів та 132 кв. м оцинкованої бляхи.

Олексій Титаренко поінформував депутатів про те, що впродовж 2011 – 2013 років на території Львівської області виникло 48 надзвичайних ситуацій (4 регіонального, 11 місцевого та 33 об’єктового рівнів) та 1039 некласифікованих подій. Деякі з них, у разі неприйняття відповідних заходів реагування, мали тенденцію до переростання у надзвичайну ситуацію.

Олексій Титаренко зазначив: «Усі надзвичайні ситуації, які виникали минулого року, було ліквідовано. Зараз залишки, які ми маємо у матеріально-технічному резерві, готові оперативно подавати до місць проведення робіт».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ