Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині судитимуть організовану групу за умисну розтрату 1,2 млн грн бюджетних коштів

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування стосовно трьох членів організованої групи, які з метою незаконного збагачення розтратили бюджетні кошти в особливо великих розмірах.

Вказані особи обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що директор комунального підприємства, керівник структурного підрозділу підприємства та його заступник упродовж березня-липня 2018 року провели фіктивні тендери щодо закупівлі комунальної техніки ля потреб комунального підприємства за завідомо завищеними цінами.

У результаті цього розтратили 1,2 млн грн бюджетних коштів.

Зазначимо, що під час проведених працівниками Управління захисту економіки у Львівській області обшуків вилучено оригінали документів та матеріали, які підтверджують вчинення вказаними особами інкримінованих злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ