Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині троє чоловіків намагались викрасти таксі

До Пустомитівського райвідділу міліції звернувся 45-річний таксист. Чоловік розповів, що на місцевому вокзалі отримав замовлення від трьох незнайомців. Молодики їхали у с. Куровичі Золочівського району, розповідають у Відділі звязків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.

Дорогою незнайомці попросили зупинити автомобіль на узбіччі. Коли таксист припаркувався один із пасажирів приставив ніж до його шиї. Однак чоловік не розгубився і силою забрав руку зловмисника. 

«Водій під’їхав до АЗС, вискочив із автомобіля, забрав ключі і побіг у сторону касового залу. Зловмисникам у цей час вдалося втекли. Гарячими слідами правоохоронці затримали пасажирів таксі», розповідає Ігор Підлужний – начальник Пустомитівського райвідділу міліції. 

Правоохоронці з’ясували, що двоє молодиків 27-річний та 21-річний мешканці Зборівського району Тернопільської області, третій – місцевий житель. Вони щиро розкаялись у скоєному і просили їх суворо не карати.  

Проти зловмисників порушили кримінальну справу за ознаками ч. 3 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). За цей злочин їх можуть засудити на строк від п’яти до десяти років. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ