Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині триває акція "Будь помітний"

За цих два тижні, поліцейські інспектори відділу зв'язків з громадськістю охопили школи, училища, вищі навчальні заклади, провели зустрічі з представниками громадських організацій та з колегами з інших країн.

У школах дітям обов'язково розповідали про безпеку дорожнього руху, про булінг та показували прийоми самооборони. Учні отримали у подарунок світлоповертаючі жилети.

В училищах зі слухачами провели бесіди про запобігання домашньому насильству.

У Львівському державному університеті внутрішніх справ провели зустріч про взаємодію поліції та громади, а також наш начальник відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП Іван Бесага розповів майбутнім поліцейським як оформляти ДТП і перші дії під час аварій з постраждалими.

В університеті Безпеки та життєдіяльності наші інспектори розповіли про протидію вживанню та розповсюдженню наркотичних речовин.

Провели зустріч з громадськими організаціями та асоціаціями щодо проектів з безпеки дорожнього руху і, зокрема, щодо безпеки велосипедистів.

З поліцейськими із Канади, наші патрульні з відділу зв'язків із громадськістю, обговорили дієві механізми боротьби з домашнім насильством.

Нагадуємо, що на території Львівської області триває акція "Будь помітний". Наші патрульні роздають світловідбиваючі жилети в селах та містах вздовж автомобільних доріг де стається значна кількість ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ