Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині триває Четвертий міжнародний шаховий турнір

З 27 серпня і до першого вересня в актовому  залі  бази  відпочинку “Сонячна  галявина” Львівського  автобусного  заводу  в  с. Родатичі Городоцького  району  Львівської  області відбуватиметься Четвертий міжнародний шаховий турнір, присвячений 793 річниці з дня заснування міста Городка. Про це повідомили організатори турніру “Інсталпласт-ХВ -2006” — дирекція промислової  групи “Інсталпласт-ХВ” та Городоцький дитячий шаховий клуб “Е2-Е4.
В турнірі беруть участь шахісти Білорусі, Молдови, Росії, Польщі, Сербії та всіх областей України. В турнірі беруть участь шість міжнародних гросмейстерів: Новиков Станіслав (Москва),  Олексієнко Михайло (Львів), Зінченко Ярослав (Дніпропетровськ), Козаков Михайло (Львів), Костюкова Любов (Луганськ), Арутюнова Діана (Севастополь); 31 міжнародний майстер,  11 майстрів ФІДЕ, 121 учасник має міжнародний рейтинг.
Наймолодший учасник змагань – 8 річний Володимир Ветошко з Городка.
 29 серпня на турнірі відбувся конкурс на "Міс турніру" та "Лицаря турніру". Підсумки конкурсу буде оголошено на урочистому закритті турніру. Переможці конкурсу отримають запрошення на безкоштовну участь у турнірі "Інсталіст-ХВ - 2007".
        Основні  призи турніру: I приз – 7500 грн., ІІ –4500 грн,  ІІІ – 2500 грн. Урочисте закриття турніру відбудеться в актовому залі дитячого оздоровчого підприємства “Сонячна галявина” Львівського автобусного заводу в селі Родатичі Городоцького району в п’ятницю, 1 вересня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ