Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині триває підготовка до опалювального сезону

У п’ятницю, 2 вересня, працівники департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації перевірили стан підготовки Золочівського та Перемишлянського районів до опалювального сезону 2016/17 років. Про це повідомив в.о. директора департаменту Назарій Романчук.

"Насамперед ми перевірили стан готовності до опалювального сезону об’єктів соціально-економічної та житлової сфери обох районів, - розповів Назарій Романчук. - За результатами перевірки встановлено, що у Золочівському районі роботи з підготовки до опалювального сезону виконані на 67%. Зауважу, що в середньому в області цей показник – на рівні 80%".

Щодо показників Перемишлянського району, то роботи з підготовки до опалювального сезону проводяться згідно затвердженого графіку. Станом на 2 вересня виконано понад 80% робіт.

За словами Назарія Романчука, готовність до опалювального сезону перевірять в  усіх районах та містах обласного значення Львівської області.

Варто зазначити, що загалом в рамках підготовки до опалювального сезону у Золочівському районі заплановано ремонт двох теплових вузлів; капітальний ремонт одного котла; заміна, утеплення та підготовка теплових мереж; ремонт 876 м2 приміщень загального користування житлового фонду; заміна 43 м каналізаційної та 51 м водопровідної мереж; ремонт шести покрівель; заміна 345,5 м2 вікон на енергозберігаючі; утеплення трьох фасадів.

У Перемишлянському районі заплановано ремонт каналізаційно-насосної станції та очисних споруд; заміна 81 м водопровідної мережі; ремонт двох покрівель; закупівля енергозберігаючих ламп та заміна теплових мереж

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ