Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині туман, водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах

На Львівщині малохмарно. Без опадів. Вітер південно-західний 2-4 м/с. Температура від -2° до -4° морозу. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.
Фото - Гал-інфо

Прогноз погоди:

По Львівській області: Хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень 0 – 5° тепла.

По місту Львову: Хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці туман. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 3 – 5° морозу, вдень 3 – 5° тепла.

З 08:00 год. 26 листопада до 05:00 год. 27 листопада опадів не випадало.

Радіаційний фон становить 11 мкР/год.

По території Львівської області і м. Львову: Вранці 27 листопада місцями туман видимістю 200 – 500 м.
27 листопада на окремих ділянках доріг ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий).

Державні та місцеві дороги: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: від -6 до +0 Со, працюють (чергують) 0 (61) осіб та 0 (45) одиниць техніки.

Перевали:

Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: -4°С, працюють (чергують) 0 (2) осіб та 0 (2) одиниць техніки;

Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: -3°С, працюють (чергують) 0 (2) осіб та 0 (2) одиниць техніки;

Орявський: проїзд забезпечено, покриття – сухе, температура: -4°С, працюють (чергують) 0 (1) осіб та 0 (1) одиниць техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ