Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині у 2011 році виконувалось 38 обласних програм

Перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич 29 березня взяв участь у публічному представленні та обговоренні інформації про виконання обласного бюджету Львівської області за 2011 році, яке відбувається у малому сесійному залі Львівської обласної ради. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Участь у публічному обговоренні також беруть заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак, начальники головних управлінь Львівської ОДА та представники громадськості.

Як зазначив Богдан Матолич, публічне представлення та обговорення інформації про виконання обласного бюджету Львівщини за минулий рік – це не новація області, а вимога Бюджетного кодексу, тому ОДА досягла домовленості із обласною радою про те, щоб публічно обговорити минулий бюджетний рік та проблеми, що виникали під час виконання основних бюджетних показників.

Богдан Матолич нагадав, що інформація про виконання обласного бюджету оприлюднювалась як на сайті облдержадміністрації, так і на сайті облради та у ЗМІ. «Не секрет, що бюджет виконувався у складних умовах, бо було обмеження фінансового ресурсу», -сказав перший заступник голови Львівської ОДА.

Богдан Матолич також нагадав, що у 2011 році у області виконувалось 38обласних програм, на реалізацію яких витрачено орієнтовно 87мільйонів гривень. Також у грудні минулого року вдалось достроково виплатити заробітну плату працівників бюджетної сфери за другу половину останнього місяця року. були й труднощі з казначейським обслуговування місцевих бюджетів, однак у області рік вдалось завершити без заборгованостей.

«Ми уже приступили до погашення кредиторської заборгованості», - підсумував Богдан Матолич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ