Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині у дорожньо-транспортних пригодах за вихідні троє осіб постраждало та двоє загинуло

На вихідних на Львівщині сталися три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок котрих троє осіб травмовано, а двоє – загинули, - повідомили в ЦГЗ УМСВУ у Львівській області.
17 червня на трасі сполученням Львів-Ковель відбулось зіткнення автомобілів "Фольксваген-Гольф", під керуванням Х., 1967 р.н., автомобіля "Форд" під керуванням гр. З., 1978 р.н., та автомобіля "Москвич 2140", під керуванням гр. К., 1984 р.н. У результаті ДТП водії Х. та З. доставлені в Жовкiвську лікарню із тяжкими тілесними ушкодженнями, а пасажир автомобіля "Форд" К., 1986 р.н. від отриманих травм помер на місці події.
18 червня біля одного із сіл Сокальського району водій мотоцикла "Ява-350" Я., 1989 р.н., вчинив наїзд на гр. В., 1991 р.н., ученицю 10 класу СШ, яка отримала тілесні ушкодження і госпіталізована в травматологію Червоноградської міської лікарні. Внаслідок ДТП водій Я. на місці події помер.
18 червня в одному із сіл Стрийського району В., 1986 р.н., непрацюючий, керуючи автомобілем "Форд-Оріон" скоїв наїзд на пішохода Г., 1940 р.н., пенсіонерку, місцеву мешканку, яка від отриманих травм померла в Стрийській ЦРЛ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ