Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

НА Львівщині у конкурсі "Приязна адміністрація" перемогла Кам'янко-Бузька РДА

На Львівщині завершився черговий етап Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація», який проводився відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 липня 2007 року № 933. Повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на Управління державної служби Головдержслужби України у Львівській області.

Метою Конкурсу було виявлення та поширення кращого досвіду роботи органів виконавчої влади з громадськістю, заохочення і стимулювання органів виконавчої влади, які надають послуги на високому професійному рівні.

У 2009 році до участі у Конкурсі зголосилися 20 райдержадміністрацій та 6 територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Організаційний комітет з проведення Конкурсу у Львівській області проаналізував та узагальнив відомості, наведені в анкетах учасників, поданих райдержадміністраціями та територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади і анкет споживача послуг.

Після підбиття підсумків, визначено кандидатів на перемогу у Конкурсі, що займуть І, ІІ та ІІІ місця у 2-ох номінаціях. Організаційним комітетом при прийнятті рішення також враховувалась наявність анкет споживачів послуг, що надають органи, зокрема, кількість анкет з позитивними відгуками.

З метою проведення перевірки інформації, поданої учасниками у анкетах, організаційним комітетом Конкурсу була утворена експертна група. Група провела перевірки щодо достовірності інформації, яка зазначена в анкетах учасників Конкурсу, у Мостиській, Кам’янка-Бузькій, Золочівській райдержадміністраціях, Головному управлінні Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Львівській області, Регіональному відділенні Фонду державного майна у Львівській області, Львівському обласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України, що були визначені кандидатами на перемогу.

Експертною групою зібрано документальне підтвердження діяльності відповідного державного органу (фотоматеріали, буклети, листівки та ін.), вивчено організацію роботи органів влади з громадськістю щодо поліпшення якості послуг та своєчасності їх надання, підвищення рівня відкритості та прозорості у діяльності органів виконавчих влади. При визначенні переможців також враховувалась інформація щодо якісних змін у наданні послуг споживачам, які відбулися у органі виконавчої влади за останні 12 місяців.

За результатами аналізу відомостей анкет учасників Конкурсу, перевірок експертних груп, аналізу анкет споживачів послуг, рішенням організаційного комітету визначено переможців Конкурсу.

У номінації «Територіальні органи центральних органів виконавчої влади у Львівській області» найкращим визначено Головне управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи у Львівській області.

У номінації «Районні державні адміністрації Львівської області» - перемогу здобула Кам’янка-Бузька  районна державна адміністрація.

Лауреатом Конкурсу серед територіальних органів центральних органів виконавчої влади визначили Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, а лауреатом  серед райдержадміністрацій – Мостиська РДА та Золочівська РДА.

Пропозиції щодо переможців та всі зібрані матеріали скеровано у Київ до Організаційного комітету з проведення Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація».

Результати Конкурсу серед органів виконавчої влади буде оголошено на урочистостях присвячених нагородженню переможців Всеукраїнського конкурсу «Приязна адміністрація» 1 березня 2010 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ