Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині у першому півріччі 2006 року у сфері малого бізнесу створено майже 14,5 тис. нових робочих місць

У першому  півріччі  2006 року суб’єктами малого бізнесу, юридичними та фізичними особами, було створено 14 423 нових робочих місць, що на 20% більше, ніж за аналогічний період попереднього року. Про це повідомляє Головне управління економіки Львівської ОДА.
За І півріччя 2006 року, порівняно з відповідним періодом минулого року, кількість нових робочих місць, створених малими підприємствами (юридичними особами), збільшилась на 24,7%. Найбільший відсоток новостворених робочих місць відмічено у: м. Львів, Борислав, Новояворівськ, Самбірському, Мостиському та Городоцькому районах області. Незначні сповільнення темпів утворення нових робочих місць відмічено у Трускавці, Червонограді, Жидачівському, Стрийському, Дрогобицькому, Радехівському, Миколаївському районах області.
Протягом І півріччя 2006 року було зареєстровано 11 541 укладених угод між підприємцями фізичними особами та найманими працівниками, що на 18,8% більше, ніж за попередній період торік.
Найбільший відсоток укладених угод між суб’єктами підприємницької діяльності та найманими працівниками зареєстрований у  Львові, Червонограді, Буському, Жовківському Старосамбірському, Турківському районах області. Темпи приросту укладених угод між підприємцями фізичними особами та найманими працівниками порівняно невисокі відмічено у  м. Новий Розділ, Трускавець, Бродівському, Радехівському, Миколаївському районах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ