Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині у пункті пропуску водій збив ворота і перетнув кордон

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
1/2
Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, на Львівщині слідчі розпочали досудове розслідування за фактом опору представникові правоохоронного органу

Зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі.

7 березня о 21.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у пункті пропуску "Рава-Руська - Гребенне", на українсько-польському кордоні, водій автомобіля незаконно перетнув державний кордон пошкодивши ворота у пункті пропуску.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та працівники Жовківського відділення поліції, які спільно із прикордонниками, затримали правопорушника біля пункту пропуску.

Як встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса "Ford", перебуваючи на пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне" не виконав законні вимоги працівників митниці, автомобілем збив ворота і виїхав з території пункту пропуску.

Зловмисника, яким виявився 38-річний житель Жовківського району, затримано в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Обставини події встановлюються.

Слідчі Жовківського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до двох років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, зловмиснику, який у центрі Львова продавав зброю обрали запобіжний захід

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ