Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині у «п’яній сварці» вбито 28-річного чоловіка

Учора, 28 лютого, у Городоцькому районі Львівщини у «п’яній сварці» вбито 28-річного мешканця села Великий Любінь, – повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

Правоохоронці, які прибули на місце події, з’ясували, що чоловік загинув, унаслідок численних тілесних ушкоджень. Та почали розшук вбивці.

Свідками злочину стали двоє родичів загиблого. Напередодні ввечері чоловіки зібралися разом, аби перехилити чарку-другу. До їхньої компанії згодом приєднався ще один знайомий.

Після випитого між гостем та одним із господарів виникла сварка. Молодик вирішив кулаками довести свою правоту та став щосили бити постраждалого по голові й усьому тілу. Згодом, схопив ще й табуретку.

Від отриманих травм чоловік помер, а зловмисник одразу ж втік. Щоб уникнути покарання, хлопець пішов до своєї дівчини, аби та, у разі чого, забезпечила йому «алібі».

Наступного дня зловмисник утік до Самбора. Однак, правоохоронці досить швидко розшукали та затримали його.

Як розповів заступник керівника управління карного розшуку міліції Львівщини Сергій Богданов, зловмиснику – 20 років. Він і раніше мав проблеми із законом. Чоловіка вже судили за крадіжки.

Стосовно його тепер порушено кримінальну справу за ст.115 ч.1 ККУ – умисне вбивство. Злочинцю загрожує від семи до п’ятнадцяти років тюремного життя.

Наразі триває розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ