Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині ускладнений проїзд до населених пунктів майже у всіх районах області

Учора, 11 лютого у Львівській ОДА відбулось позачергове засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС, в якому у селекторному режимі взяли участь керівники адміністративних територій області, – повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

На цьому засіданні першим заступником голови облдержадміністрації Валерієм П'ятаком визначені конкретні завдання головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення, дорожній службі та іншим причетним службам цивільного захисту, щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

 

Також, прийнято рішення щодо виділення з обласного резерву матеріально технічних ресурсів паливо-мастильних матеріалів в кількості 20,0 тис. л для забезпечення дорожньої техніки при проведенні снігоочисних робіт.

 

В свою чергу райдержадміністраціями 13 районів області також виділені з місцевих резервів паливо-мастильних матеріалів для снігоочисної техніки, а також кошти з резервних фондів місцевих бюджетів для його придбання.

 

У зв'язку зі складною ситуацією на автошляхах області мешканцям області пропонується утриматись від поїздок за межі населених пунктів.

 

Львівська ОДА спільно з органами місцевої державної влади та місцевого самоврядування докладає всіх можливих зусиль для утримання доріг в проїзному стані та оперативного відновлення руху до населених пунктів області, проїзд до яких на даний час не можливий, або затруднений.

 

Ситуація контрольована.

 

Для довідки:

В ніч з 10 на 11 лютого та протягом останнього дня на території Львівської області спостерігалися опади у вигляді снігу з переходом у мокрий сніг. Пориви південно-східного вітру становили 15-20 м/сек, що призвело до снігових переметів на автошляхах області та ускладнення проїзду до ряду населених пунктів майже у всіх районах області. Така погода збережеться і 12-13 лютого.

 

Найскладніша дорожня обстановка склалась на територіях Бродівського, Золочівського, Жидачівського, Жовківського, Перемишлянського, Радехівського та Сокальського районів області.

 

Для забезпечення утримання доріг як державного значення так і місцевих, задіяні значні сили Львівського ”Облавтодору” та снігоочисна техніка організацій і структур, приватних підприємств на місцях.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ