Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На Львівщині ветеранам УПА платитимуть адресну допомогу з бюджету

Львівська обласна рада з обласного бюджету виплачуватиме адресну грошову допомогу ветеранам УПА, зокрема на пільговий проїзд на міжміських і внутрішньообласних маршрутах, дофінансовуватиме на конкурсних засадах мікропроекти, спрямовані на розвиток потенціалу громадських організацій у вирішенні гострих соціальних проблем області, відшкодовуватиме витрати на поховання учасників національно-визвольних змагань, надаватиме фінансову підтримку громадським організаціями інвалідів, ветеранів та політичних в'язнів і репресованих, повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Як інформує прес-служба, такими є основні напрямки майбутньої Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2011 - 2013 роки. Проект цієї програми депутати розглянули і погодили на засіданні постійної комісії з питань охорони здоров'я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради. Далі проект програми розглядатимуть на засіданні постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради. Після цього його буде винесено на затвердження сесії Львівської обласної ради.

Відповідно до запропонованого проекту, у 2011 році з обласного бюджету планується виділити понад 2 млн.грн. З них зокрема 1 млн. грн - на виплату адресної грошової допомоги ветеранам УПА, 250 тис. грн - на дофінансування мікропроектів, 225 тис. грн - для підтримки громадських організацій, 50 тис.грн - на відшкодування витрат на поховання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ