Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

На Львівщині відбудеться літературний конкурс ім. Т. Шевченка

22 січня відбудеться обласний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Конкурс проводиться з метою піднесення престижу української мови і літератури у молодого покоління, заохочення учнів та студентів до вивчення рідної мови, вшанування творчої спадщини видатного сина українського народу Т.Г.Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, майбутньої плеяди літературних митців, розвиток їх творчого потенціалу, виховання у молодого покоління українців поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні та за її межами, рівня знань з української мови і літератури, рідних мов і літератур, виховання у молодого покоління любові до мов Українського народу, забезпечення їх всебічного розвитку і в рамках підготовки до відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Про це повідомляє головне управління освіти та науки Львівської ОДА.

Протягом листопада-грудня 2010 року проведено шкільні та районні (міські) етапи цього Конкурсу, у якому взяли участь понад 5,8 тис. учнів загальноосвітніх навчальних закладів та ліцеїсти Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут.

Участь в обласному етапі Конкурсу візьмуть учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів - переможці районних (міських) конкурсів та ліцеїсти Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, переможці І етапу.

Учасники обласного етапу Конкурсу виконуватимуть завдання (теми творчих робіт) підготовлені Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ