Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться турнір з міні-футболу серед юнаків на призи Благодійного фонду Андрія Котельника та „ТВД-СПОРТ”

16-17 липня відбудеться турнір з міні-футболу серед юнаків на призи Благодійного фонду Андрія Котельника та „ТВД-СПОРТ” у с. Малечковичі Пустомитівського району. Про це сьогодні, 10 липня, під час прес-конференції повідомив Андрій Котельник.
Метою цих змагань є популяризація міні-футболу, пропаганда здорового способу життя, сприяння зростанню майстерності юних футболістів, а також визначення переможців та призерів.  Команда учасниця має складатись з десяти гравців, з них 4 гравці 1991 р.н, 4 гравці¬¬ – 1992 р.н, 3 гравці 1993 р.н. До участі і змаганнях допускаються команди, створенні за місцем проживання або навчання. Не допускаються команди, утворені на базі училищ фізкультури, спортивних ліцеїв тощо.
На змагання запрошені такі почесні гості, як віце-президент Федерації міні-футболу України Мирон Кіндій, колишній капітан збірної України з футболу Олег Лужний, чемпіон світу з боксу Сергій Дзинирук. На турнір також запросили міського голову Львова Андрія Садового і голову облдержадміністрації Мирослава Сеника.
Турнір проводиться за підтримки Кредобанку. Між банком та Андрієм Котельником навіть підписана угода  про подальшу співпрацю і популяризацію спорту серед дітей. Раніше неодноразово проводився турнір на призи Андрія Котельника з боксу, цього року організують змагання з мініфутболу, а пізніше планують популяризовувати й деякі інші види спорту. З 1 по 10 липня за підтримки „Кредобанку” уже проводився боксерський турнір серед кращих боксерів віком 13-15 років у місті Славську. Подібні турніри у своїх містах організовували такі боксери, як брати Клички, Василь Дзинзирук, Андрій Сидоренко.
Андрій Котельник і сам здавна займається міні-футболом, бере участь у футбольних змаганнях. „У міжнародному турнірі митників шести країн, куди я потрапив випадково з командою „Динамо”, став найкращим бомбардиром. А у „Корн” у турнірах бізнес-ліги ми здобули перше місце”, - повідомив Андрій Котельник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ