Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Волинь

На Львівщині відбудеться вшанування загиблого воїна-азовця Юрія “Баррета” Луговського

Завтра, 9 березня, у місті Червоноград відбудеться низка заходів, присвячених загиблому військовому з полку “Азов” Юрієві “Баррету” Луговському. Віддати шану герою війну на Львівщину приїдуть лідер Національного Корпусу Андрій Білецький і очільник центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін.

Програма заходів:

  • 11:00 — вшанування пам’яті Юрія Луговського на його могилі. Локація: Червоноградський міський цвинтар;
  • 12:30 — збір на Алеї слави Героїв російсько-української війни, де відбудеться встановлення пам’ятного знаку загиблим захисникам у вигляді Козацького хреста;
  • 19:00 — початок Всеукраїнського турніру зі змішаних бойових мистецтв UFMMA пам’яті Юрія “Баррета” Луговського. Локація: Народний дім Червонограда, проспект Шевченка, 15.

Нагадаємо, Юрій “Бaррет” Луговський народився в 1994 році у місті Червоноград, що на Львівщині. Був активним учасником Революції Гідності. А з початком війни на сході України пішов добровольцем захищати рідну землю. Пройшов бої за Іловайськ. З лютого 2015 року “Баррет” воював у полку А30В, зокрема захищав Маріуполь та Широкине. 9 березня 2018 року Юрій Луговський загинув від кулі ворожого снайпера. Героя поховали на Червоноградському цвинтарі. Щороку побратими та небайдужі українці вшановують “Баррета” у рідному місті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ