Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться Європейський тиждень імунізації

З 20 по 26 квітня 2009 року Львівщина візьме участь у проведенні Європейського Тижня імунізації населення під гаслом «Попередити. Захистити. Щепити».
Спільним наказом ГУОЗ Львівської ОДА, Львівського національного медичного університету ім.Д.Галицького та Державної санітарно-епідеміологічної служби Львівської області затверджено План підготовки та проведення Європейського Тижня імунізації у Львівській області. Створено оперативний комітет з проведення заходів в рамках Європейського Тижня імунізації. Цей комітет зацікавлений у широкій співпраці з проведення Європейського Тижня імунізації у Львівській області з представниками управлінь, відомств і служб обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, міських і районних адміністрацій області. До співпраці також запрошуються спонсори і меценати, засоби масової інформації, неурядові і громадські організацій, органи студентського та учнівського самоврядування, творчі колективи, усі небайдужі мешканці області. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ГУОЗ ЛОДА.
Зазначимо, що Європейський Тиждень імунізації проходитиме з 20 по 26 квітня 2009 року одночасно у 33 країнах Європи, а також паралельні заходи проводять США. Тиждень скерований на формування у населення розуміння того, що кожна дитина потребує захисту від інфекційних хвороб з допомогою вакцинації і має на це право.
За оцінками спеціалістів проведення масової вакцинації в світі привело до збільшення середньої тривалості життя людей на 20 років. Вакцинація щорічно в світі попереджає близько 80 млн. випадків інфекційних хвороб і понад 5 млн. смертей від них.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ