Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині відбудеться засідання Міжурядової Координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва

На Львівщину сьогодні, 2 березня у межах IX засідання українсько-польської Міжурядової Координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва (МКРМС) прилетів заступник державного секретаря Міністерства внутрішніх справ та адміністрації РП Пьотр Стаханьчик. В ДП «Міжнародний аеропорт «Львів»» гостя зустрів голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На зустрічі також були присутні перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій, заступник міського голови Львова Василь Косів, представник МЗС України у Львові Вячеслав Войнаровський, Генеральний консул Польщі у Львові Гжегож Опаліньскі.

Голова ЛОДА та заступник державного секретаря Міністерства внутрішніх справ та адміністрації РП провели робочу бесіду, під час якої обговорили питання співпраці Львівщини та Польщі.

П. Стаханьчик є співголовою МКРМС. З українського боку МКРМС очолює заступник Міністра закордонних справ України Євген Микитенко, який прибув на Львівщину раніше.

Засідання українсько-польської Міжурядової Координаційної Ради з питань міжрегіонального співробітництва відбудеться 3 березня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ