Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині відбулися навчання фахівців зі складу працівників КРУ та ДПА у Львівській області

З 5-го до 13 листопада на базі Західного філіалу навчально-методичного центру Державного комітету фінансового моніторингу України пройшли навчання фахівців зі складу працівників Контрольно-ревізійного управління у Львівській області та Державної податкової адміністрації у Львівській області за 72-годинною програмою „Боротьба з легалізацією (відмиванням) коштів, одержаних злочинним шляхом та фінансуванням тероризму (модуль для правоохоронних органів та суддів)”. Про це «Гал-іnfo» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
На відкритті був присутній заступник голови Держфінмоніторингу України Валерій Кірсанов, начальник Регіонального відділу Держфінмоніторингу у Львівській області Петро Комар, начальник Контрольно-ревізійного управління у Львівській області Михайло Диба та начальник управління по боротьбі з відмиванням брудних доходів ДПА у Львівській області Володимир Калиш.
До процесу проведення навчань були залучені кращі працівники провідних вищих навчальних закладів Львівщини, а також фахівці Регіонального відділу Держфінмоніторингу у Львівській області.
Усі слухачі успішно пройшли тестування та одержали свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.
Проведений захід є результатом успішної міжвідомчої співпраці ДПА у Львівській області, КРУ у Львівській області та Регіонального відділу Держфінмоніторингу у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ