Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Львівщині відбувається уточнення даних резервістів першої черги

У Львівській області не діє воєнний стан, тому для мешканців нічого не змінилося. Однак, військові комісаріати приведені до повної бойової готовності і працюють із резервістами першої черги оперативного резерву. Про це сьогодні, 29 листопада, під час брифінгу повідомив речник Львівського обласного військового комісаріату Роман Поронюк, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото - Олена Ляхович, Гал-інфо.

«Військові комісаріати працюють в посиленому режимі і готові у будь-який момент виконувати завдання за призначенням. У нас відбувається уточнення даних резервістів першої черги. Можемо зателефонувати, перевірити чи діє номер, чи не змінилися дані. Можливо резервіст вже не підлягає призову на збори», - сказав Роман Поронюк.

Окрім того, він наголосив, що у Львівській області робота із резервістами проводилася систематично.

«З Львівщини, протягом року, близько 2 тис мешканців брали участь у зборах резервістів оперативного резерву першої черги. Тому у нас є сформований резерв, який своєчасно готовий прибути за викликом. Окрім того, як тільки зайшла мова про військовий стан, до військкоматів телефонували резервісти та демобілізовані, які запитували про необхідність їхати до військкомату чи в частини», - повідомив Роман Поронюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ